Side 1 af 1

Blodigt heppekor

Indlæg: ons 4. jul 2018 20:28
af Selvjustitsminister
Billede

Jeg købte fornyeligt en tysk DVD af Blodigt heppekor. Jeg havde lige været et smut forbi ofdb for at se om den skulle være klippet. Nu var lige nøjagtig min version ikke listet der, men de to andre havde præcis samme ekstramateriale så jeg tænkte det nok var samme disc.

Jeg besluttede mig for at hive VHS’en ned fra hylden og lige gense den for nogle uger siden, og tænkte at jeg så kunne stille den tilbage på hylden permanent.

I aften så jeg så DVD’en. Billedet er ret flot og i widescreen. Jeg har ikke lige tjekket om fullscreen billedet i VHS’en er umarkeret og derfor har lidt mere info, men framingen på DVD’en så fin ud.
Men så kom det triste. Mordet med hækkesaksen er trimmet på DVD’en! Jeg ved ikke om andet er trimmet, men bare det er jo nok til at det kun er ekstramaterialet der gør discen værd at eje... øv

Re: Blodigt heppekor

Indlæg: ons 4. jul 2018 21:14
af kent
Har tyske versioner ikke bare stadigvæk ry for at være klippede versioner.. ???

Før i tiden - 10-30 år siden var ALT tysk bare skamklippet...tror stadigvæk de har problemer.....

Re: Blodigt heppekor

Indlæg: tors 5. jul 2018 06:45
af Selvjustitsminister
kent skrev:Har tyske versioner ikke bare stadigvæk ry for at være klippede versioner.. ???

Før i tiden - 10-30 år siden var ALT tysk bare skamklippet...tror stadigvæk de har problemer.....


Der udgiver en del uklippet nu, som tidligere har været klippet. Man skal dog stadig være varsom med tyske udgaver for de skriver gerne ungeschnit (eller hvad det tyske ord for uncut nu er) på ting som ikke er det, så det er altid en god ide at tjekke op på udgivelserne.

Jeg gjorde et let forarbejde ved at tjekke ofdb.de, og da den ellers ikke så blodige slasher havde fået en 18’er, så tænkte jeg den nok var uklippet

Re: Blodigt heppekor

Indlæg: lør 14. jul 2018 05:42
af Jack J
Dén har jeg anmeldt! I SS nr. 0 :mrgreen:

Trist med den klippede udgave. :x