Side 1 af 1

De sindsyges redselshuset (Don't go in the basement)

Indlæg: ons 26. mar 2014 04:36
af Lone wolf
Mulg det er blitt spurt om det tidligere her uten særlig respons så jeg tar det delvis opp på nytt. Nylig her et steds leste jeg at filmen De sindsyges redselshuset på dansk vhs er sensurert. Kan noen her sitte med fakta og info om dette her, og så fins den også på en sjelden norsk vhs fra Fram Film med omtrent samme som danske tittelen. Om den er uncut/cut kan jeg ikke svare på da ikke har den selv, heller ikke andre uncut å sammenligne med.

Om den har vært gitt ut i Sverige vet jeg heller ikke noe om og håper på tilbakemelding fra dere, dere med sine utrolige kunnskaper om filmen langt inne i jungelen.

Re: De sindsyges redselshuset (Don't go in the basement)

Indlæg: ons 26. mar 2014 22:27
af Jack J
Den er anmeldt på det gamle hoved-site og Casper Vang skriver ganske rigtigt, at den danske er gennemcensureret. Info til sidst i anmeldelsen:
http://uncut.dk/show_review.php?review_id=1957


Skulle man ikke være så (u)heldig at opstøve den voldsomt forkortede udgave (den længst tilgængelige version løber 89 min., hvor den danske video release kun løber sølle 78 min.) af De sindssyges rædselshus på gammel, halvrådden dansk video, er filmen ude (uklippet) på DVD: VCI Home Entertainment har udgivet filmen som ”grindhouse double feature” med Brownriggs En morder banker på (Don't Open the Door, 1975). Desuden er filmen, i følge BBFC's hjemmeside, frigivet på engelsk DVD i tre udgaver. To helt uden censurklip (HHO og Stax Entertainment) samt en (Pickwick Group Ltd.) med en enkelt scene redigeret ud. Alle har fået et ”15”-mærkat klasket på omslaget.

Re: De sindsyges redselshuset (Don't go in the basement)

Indlæg: ons 26. mar 2014 22:45
af larsskive
Åh nej det er den udgave jeg har :( Jeg har dog ikke set den endnu, jeg har den også på engelsk dvd hvor den er i en boks med 9 andre film, skal bare lige have fundet den, så kan jeg da sammenligne de to udgaver.

Re: De sindsyges redselshuset (Don't go in the basement)

Indlæg: ons 26. mar 2014 23:40
af Jack J
Du ska' så lige checke, at den engelske dvd ikke er den ene af de tre, der er klippet. :|

Re: De sindsyges redselshuset (Don't go in the basement)

Indlæg: ons 26. mar 2014 23:44
af larsskive
Ja det må jeg heller tjekke, når jeg får fundet den frem.