Side 1 af 1

Rabid på netflix

Indlæg: fre 7. feb 2014 20:10
af Ovesen
Mit gamle engelske Rabid bånd er gået i stykker. Det stod helt stille på hylden og gik i stykker, sidst jeg så den var for tre år siden. Det er den der klap der beskytter selve båndet der er blevet skæv eller stram og der må nok en større operation til for at reparere det. Anyway, så så jeg at den ligger på netflix, men jeg gider bare ikke rigtig gå gang med den hvis den skulle være klippet? Nogen der ved noget?

Re: Rabid på netflix

Indlæg: fre 7. feb 2014 21:30
af Mads
Hvorfor skulle den være klippet, kan man jo så spørge. Det har mig bekendt aldrig været en af de Cronenberg-film, som censorerne har kastet sig over. Så mon ikke Netflix' udgave er som den skal være..?

Re: Rabid på netflix

Indlæg: fre 7. feb 2014 22:21
af Ovesen
Det kan du have ret i. Jeg er ikke så stiv i versioner, men er panisk angst for at komme til at se en klippet film, og HJ havde kritiseret netflix for at have klippede versioner liggende.

Re: Rabid på netflix

Indlæg: lør 8. feb 2014 00:56
af Mads
Tja, hvad ved jeg, bruger ikke selv Netflix. Og jeg ville nok hellere forsøge at reparere båndet. Det er ikke så svært at skifte sådan en klap, eller de fjedre der sidder inde i kassetten.

Re: Rabid på netflix

Indlæg: lør 8. feb 2014 01:32
af henschjell
Jeg vil vædde på at der findes.................... Yep
Go nuts.
http://www.youtube.com/results?search_query=how+to+repair+a+vhs+tape&sm=1

Re: Rabid på netflix

Indlæg: søn 9. feb 2014 13:05
af Ovesen
Ja, båndet skal repareres, helt sikkert. Har gjort det før, men jeg hader det! Det er iøvrigt et bånd jeg købte af dig, Mads! Og det har kørt upåklageligt de sidste mange år!

Re: Rabid på netflix

Indlæg: søn 9. feb 2014 13:20
af Mads
Aah ja, det bånd kan jeg godt huske. Importeret fra UK for mange år siden. Har siden hen været så heldig at kunne opgradere samlingen med den danske ex-rental istedet for.

Et ødelagt klap/fjeder er langt fra det værste - et knækket bånd derimod, aaarrgh!

Re: Rabid på netflix

Indlæg: søn 9. feb 2014 13:28
af Ovesen
Mads skrev:Har siden hen været så heldig at kunne opgradere samlingen med den danske ex-rental istedet for.
!

:shock: topdollar