Side 1 af 1

The corpse grinder DK

Indlæg: søn 26. jan 2014 16:41
af Ovesen
Er der andre her, der har den danske Corpse Grinders? Jeg har en eller anden idé om, at den er ret sjælden?

Re: The corpse grinder DK

Indlæg: søn 26. jan 2014 17:54
af Ovesen
Billede
beklager billedkvaliteten...

Re: The corpse grinder DK

Indlæg: søn 26. jan 2014 18:20
af larsskive
Den er sgu flot :D Jeg tror den er ret sjælden.

Re: The corpse grinder DK

Indlæg: man 27. jan 2014 00:25
af Mads
Den er uden tvivl meget sjælden. Jeg har haft den engang men skilte mig desværre af med den. Coveret var dog ikke 100% magen til dit men havde det blå VCL-logo nederst på forsiden.

Re: The corpse grinder DK

Indlæg: man 27. jan 2014 11:33
af Ovesen
Nu vi er ved det, er der flere Ted V. Mikkels film ude i DK? Udover Corpse Grinders har jeg kun The Doll Squad.

Re: The corpse grinder DK

Indlæg: man 27. jan 2014 12:07
af Mads
Blood Orgy of the She-Devils er også udsendt af VCL, og Ten Violent Women er ude på Walther's/WM under titlen Hårdkogte kvinder. Jeg kender ikke til flere.

Re: The corpse grinder DK

Indlæg: man 27. jan 2014 16:26
af Ovesen
Kom til at tænke på, hvad er ellers ude på DK video? Jeg har Dollsquad fra Meteor, men har jeg aldrig set andre(jeg ser frem til, at diabolik.dk kommer op at køre igen!)

Re: The corpse grinder DK

Indlæg: fre 31. jan 2014 17:07
af Diabolik
Ovesen skrev:Kom til at tænke på, hvad er ellers ude på DK video? Jeg har Dollsquad fra Meteor, men har jeg aldrig set andre(jeg ser frem til, at diabolik.dk kommer op at køre igen!)


Last thing first; Der kommer nok til at gå en rum tid inden diabolik.dk kommer op og køre!!! :twisted: De skiderikker hos webhotellet gider ikke at tage telefonen og når de endelig gør så er sitet åben i en time eller mindre hvorefter det går ned igen... Jeg har derfor taget kontakt til dem der hoster forummet her for at få flyttet domænet + domænenavn herover, men eftersom jeg ikke kan få adgang til at ftp'e diabolik.dk ned... så er jeg en smule f*cked...

Hvad angår Mikels, så kan jeg kun bidrage med en information udover dem som Mads allerede har nævnt... Doll Squad blev genudgivet som 'Verden skal dø' på IT Video-Collection... Båndet/Kassetten er Meteor Video's, kun coveret er nyt...
/D