Side 1 af 2

T.F. Mous-dokumentar

Indlæg: ons 25. jun 2008 03:19
af Jack J
Et af medlemmerne ovre på Dvdmaniacs er i gang med en doku om T.F. Mous, instruktøren af bl.a. MEN BEHIND THE SUN og LOST SOULS. Der er netop kommet en trailer op:

http://www.youtube.com/watch?v=kiVaqfx-yEc


Selve tråden:
http://www.avmaniacs.com/forums/showthread.php?t=36676


Jack

Indlæg: tors 26. jun 2008 02:49
af Jack J
Censurpolitiet fjernede traileren på YouTube, så nu ligger den her:

http://www.dailymotion.com/JLCarrozza/v ... shortfilms


Jack

Indlæg: lør 28. jun 2008 13:28
af Mads
Ser spændende ud med den dokumentar, man kunne håbe at den skal bruges i forbindelse med fremtidige DVD udgivelser af Mou Tun-Fei's film. Ville være oplagt at lave en boks med hans Shaw Bros film, flere af dem er jo ikke engang udsendt endnu. Han har forklaret at han ikke var tilfreds med at arbejde for Shaw Bros, og at de heller ikke var tilfredse med ham.
Gamle Sir Run-Run var vist især ked af LOST SOULS.


Billede

Billede

Billede

Billede

Indlæg: lør 28. jun 2008 13:41
af Jack J
Wauw, coole lobbycards dér, Mads! Har du iø set LOST SOULS? Jeg var selv så heldig at få fat på det sidste ex i hele verden :lol: af den vcd Celestial udsendte. Den var væk i alle butikkerne i Asien og Linn fortalte, at jeg kunne få den fra Blue Laser. Det kunne jeg også, men de var mere end to måneder om at sende den! Den kom som du ved ikke på dvd og vcd'en forsvandt meget hurtigt igen. Rygterne gik, at den var blevet trukket tilbage igen (den blev jo som bekendt forbudt, da den gik i biografterne i sin tid). Jeg har ingen anelse om, om det var rigtigt eller ej.


Jack

Indlæg: lør 28. jun 2008 14:32
af Mads
Jow da, selvfølgelig har jeg set filmen, men som jeg også skrev på dvdmaniacs har jeg ikke vcd'en. Den er ganske rigtigt meget svær at få fat på, med mindre man har lyst til at bruge en mindre formue, når den en sjælden gang dukker op på eBay. Gad ikke at købe den da den udkom, og der er jo heldigvis andre muligheder hvis man gerne vil se filmen.

Indlæg: søn 17. aug 2008 09:38
af Mads
J.L. Carozza har lagt endnu en lille forsmag på sin T.F. Mou dokumentar ud på youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=5W1Xbq3SqdQ

"I made a bunch of junk films"

Indlæg: fre 22. aug 2008 18:25
af Mads
Så er hele dokumentaren lagt på youtube:

http://www.youtube.com/user/conversationswithmou

Indlæg: fre 22. aug 2008 21:44
af Jack J
Det var en overraskelse! Instruktøren snakkede ellers om en dvd-udgivelse og at den skulle vises på filmfestivaller. :shock:Jack

Indlæg: søn 24. aug 2008 10:55
af Mads
Lydkvaliteten gør at den nok bliver helvedes svær at afsætte. Selvom den ville være oplagt som ekstramateriale på den kommende DVD-udgivelse af Lost Souls.

Indlæg: søn 24. aug 2008 19:02
af Jack J
Mads Jensen skrev:Lydkvaliteten gør at den nok bliver helvedes svær at afsætte. Selvom den ville være oplagt som ekstramateriale på den kommende DVD-udgivelse af Lost Souls.

Du har ret. Jeg spurgte ham om det i dvdmaniacs-tråden og han sagde, at det nok var tvivlsomt, om den kom op på festivaller. Den kommer til at blive inkluderet på noget dvd-udgivelse med alle hans film. Men jeg ville bestemt også foretrække, at den kom med på Lost Souls - hvis den da nogensinde kommer (krammer min Celestial VCD Billede )


Jack

Indlæg: søn 24. aug 2008 20:04
af Mads
Der er ikke sat en dato på den endnu, men Image har US-rettighederne.

Indlæg: søn 24. aug 2008 20:12
af Jack J
Tak. Det vidste jeg nu godt, hvad jeg mente var, at jeg tror på den udkommer, når jeg SER den. 8)


Jack

Indlæg: søn 24. aug 2008 21:35
af Mads
Jaja Jack, indrøm nu bare at du har fået så nære følelser for din VCD, at du stadig ville kramme den, selvom du kunne købe filmen på DVD i Fakta.

Indlæg: søn 24. aug 2008 22:37
af Jack J
Haha, måske. Men jeg ville næppe lade dvd'en stå. I lang tid så det ud som om den aldrig skulle komme; Celestial havde udsendt den, men kun på vcd; en vcd der forsvandt næsten med det samme og ikke blev genoptrykt, hvilket kunne tolkes som, at den stadig var for krads for de kinesiske myndigheder. Hvem ku' vide, Image ville forberede en dvd (før Linn fortalte det). Og alting kan stadig gå galt. Måske de lukker, så vi ikke får denne titel, ligesom det skete med CasaNegra og deres to sidste horrorfilm, der aldrig udkom.


Jack

Indlæg: søn 24. aug 2008 23:07
af Mads
Jack J skrev:alting kan stadig gå galt.


Billede