Side 1 af 1

Reptilicus

Indlæg: man 27. maj 2019 00:25
af Selvjustitsminister
Jeg har længe overvejet og få fingrerne i den danske DVD af Reptilicus, men den virker til at have fået et meget lille oplag. Den kan findes men priserne er i den høje ende ofte.

Nu ser det så ud som om de kære svenskere kommer mig i møde. Studie S har til min store overraskelse lige udgivet den, og hvis jeg forstår det rigtigt, får man ovenikøbet den amerikanske version med som bonus. Det lader ikke til at være en titel Another World også udbyder, så man skal nok have den svenskeBillede

Billede

Re: Retilicus

Indlæg: tirs 28. maj 2019 18:43
af Gizmo
Den danske REPTILICUS-dvd blev åbenbart "genoptrykt" tidligere på året, og man kan blandt andet få den for 50 kroner hos Dvdoo. Så helt umulig er den ikke at finde, men den nye svenske release burde være ret cool, fordi den amerikanske version også er med. Jeg ved ikke, om Another World Entertainment ville være interesseret i at være med på vognen mht. sådan en udgivelse, men det virker som om, at de danske rettigheder stadig ligger hos et andet selskab.

Re: Retilicus

Indlæg: ons 29. maj 2019 08:26
af AvatarDK
Den amerikanske udgave er så også ude på blu-ray i staterne via denne Tentacles / Reptilicus double feature:

Billede

https://www.amazon.com/Tentacles-Reptil ... B00UART4DM

Re: Retilicus

Indlæg: lør 6. jul 2019 14:43
af Jack J
Jeg så godt udgivelsen skulle komme fra Njuta, og det ville da være oplagt at checke, om billedkvali er bedre end den gamle danske. Hvis AWE var lidt fikse, ville de tage et parti hjem og sælge gennem deres online-shop, eftersom det ikke lader til, at de udsender den.