Side 1 af 2

B-film

Indlæg: tirs 4. nov 2014 08:27
af Gramm
syntes jeg vil dele med jer lidt af de film i jeg holder meget af.
Her er nok min favorit b-film fra nyere tid
Shock o rama.
https://www.youtube.com/watch?v=phyC8XzORAI
Den er instrueret af Brett Piper der har laver masse af cool b-film.og har blandt andet AJ khan og misty mundae i hovederollerne

Billede

Re: Gramm`s B-film tråd

Indlæg: tirs 4. nov 2014 11:35
af larsskive
Fedt nok, den ser faktisk ret god ud må jeg sige.

Re: B-film

Indlæg: tirs 4. nov 2014 21:42
af Gramm
Kom gerne med nogle anbefalinger . hvis i kender nogle gode b-film titler med ultra lav budget og ekstra charme.

Re: B-film

Indlæg: ons 5. nov 2014 18:51
af HenrikL
Jeg kender mest til Italienske westerns.
Og så selvfølgeligt Budd Boettichers fremragende B-westerns med Randolph Scott.

Re: B-film

Indlæg: ons 5. nov 2014 20:14
af Ovesen
Måske er det en afsporing, måske er jeg skolelæreagtig, men jeg synes det er en lemfældig omgang med termen "B film". Jeg ved godt, at termen bruges bredt om alskens halvdårlige lovbudget film, men egentlig er der jo tale om en gruppe af film, der ikke produceres mere. Nemlig billige produktioner der blev vist som film nr 2 i en double feature (i biografen). Tendensen uddøde sådan set i starten af 60'rne.

Selv bruger jeg termen exploitation, men kan også godt lide det gode gamle danske ord; spekulationsfilm. Jeg ser ikke så mange nyere af slagsen, men er meget begejstret for amerikansk og italiensk exploitation fra 70-85 ca. Jeg elsker det rå look i amerikansk exploitation fra perioden. Masser af håndholdt kamera, on location shots samt gore. Og jeg er vild med de italienske films syrede og overæstetiserede univers. En modsætning til de amerikanske, men ofte med blodet som fællesnævner.

Re: B-film

Indlæg: ons 5. nov 2014 20:52
af Gramm
Mange af de film jeg tænker på af nye film når jeg siger b-film. kan man se at filmskaberene er vokset op med de film som jeg troer du snakker om. De har bare ikke mulighederne og måske nogle ville sige talentet til at skabe de mesterværker de gerne vil og mange gange bliver filmene skabt med pengeindsamlinger på nettet. men de forsøger og har en kærlighed til de film som jeg troer fleste kan lide på denne side. Nogle gange lykkes det og filmen bliver genial lige som den jeg nævner i den første post. andre gange ja tag selv en søgning efter dvderne bad movie police. Men når alt kommer til alt er indholdet det samme som 70erne og 80erne. mulighederne for at lave den slags film er bare støre idag troer jeg da. De b-film fra disse tider jeg kan lide bare er sjov og underholdning. der er ingen kommentar til tiden vi lever i. Det giver sikkert ikke så¨meget mening men det er det jeg tænker.

Re: B-film

Indlæg: ons 5. nov 2014 21:37
af Ovesen
Jeg tror jeg forstår hvad du mener. Der er tale om en slags "fan-film" kan man vel kalde det, der især bredte sig op gennem 90'erne. Jeg kan huske forskellige selskaber fra dengang, men var ikke så vild med de film jeg så. Jeg kan derimod godt se hvad det er horrorfans bliver tiltrukket af, filmene er som Gramm skriver, fyldt med referencer til exploitation klassikere. En instruktør som Ittenbach er vel også et godt eksempel, selvom han vel i dag arbejde med for høje budgetter, til rigtig at være en del af strømningen længere. Jeg husker også J.R. Bookwalter der lavede The Dead Next Door, samt en vampyrfilm, Darkness. Mener instruktøren hed Jonker til efternavn?? Fælles for alle var, at de var skudt på video og dermed VIRKELIG lowbudget. Titler og navne er frit fra hukommelsen, så bær over med fejl :roll: Jack ved noget mere tror jeg.

Re: B-film

Indlæg: ons 5. nov 2014 21:46
af Gramm
kender godt Jr bookwalter. han har tilknytning til shock o rama cinema og seduction cinema. altså samme selskab som lavet samme filmen i den første post. Han var også skribent til deres eget magasin alternativ cinema. har nogle udgaver af de blade jeg kan tag nogle billeder af hvis det har interesse for nogle.

Re: B-film

Indlæg: ons 5. nov 2014 22:11
af Gramm
fandt lige nogle af de "fan" film jeg har

Billede

Re: B-film

Indlæg: ons 5. nov 2014 22:27
af Ovesen
Wow, monstret på Ghoul School :shock: What the fuck is that?

Re: B-film

Indlæg: tors 6. nov 2014 02:00
af larsskive
Den ser spændende ud :shock: :D

Re: B-film

Indlæg: tors 6. nov 2014 08:45
af Gramm
hehe det er en form for zombie/dæmon.. og kvinden på forsiden har kun en lille rolle i Ghoul filmen men da hun er en af selskabet største skuespiller er hun sat på coveret for at sælge nogle flere film.

Re: B-film

Indlæg: tors 6. nov 2014 10:35
af Gramm
Her er lige 2 mere dvder jeg har af Ghoul school.:
Billede

Man skulle tro at jeg er vild med selskabet troma. men det er jeg ikke så meget. men der er der et par stykker af deres film jeg kan lide.
Billede

Re: B-film

Indlæg: tors 6. nov 2014 17:00
af Selvjustitsminister
Jeg er ret begejstret for Tromas egne film produktioner, men når det gælder de film de bare distribuerer så er det en noget blandet landhandel. Der er dog højdepunkter som Combat Shock og The Stabilizer.

Re: B-film

Indlæg: tors 6. nov 2014 17:07
af Selvjustitsminister
Du kunne måske være interesseret i udgivelserne fra Necrostorm. Jeg har haft Hotel Inferno i noget tid, men lige anskaffet mig de to andre.

Så vidt jeg har forstået er det nogle gale italienere som elsker gore.

Billede

Her er deres youtube kanal, så er der trailer spas at nyde

https://www.youtube.com/user/wwwNECROSTORMcom

og hjemme siden

http://www.necrostorm.com/home.html