Side 1 af 1

The Devils og The Lair of the White Worm

Indlæg: tors 11. aug 2011 17:25
af gorzelak
Nogen der kender et godt sted at anskaffe sig billige DVD-udgaver af disse, gerne region 2?

Re: The Devils og The Lair of the White Worm

Indlæg: tors 11. aug 2011 22:33
af Morbid Angel
gorzelak skrev:Nogen der kender et godt sted at anskaffe sig billige DVD-udgaver af disse, gerne region 2?

Tror ikke The Devils er ude på dvd, og hvis så er det nok den skamklippede udgave.

Mvh

MA

Indlæg: fre 12. aug 2011 00:48
af Jack J
Hvis det er Ken Russels THE DEVILS, så er den ude på en spansk DVD, men den er ganske rigtigt klippet.

http://z9.invisionfree.com/THE_CINEHOUN ... topic=4299

Indlæg: fre 12. aug 2011 13:13
af Larsemand
Var der ikke snak om en officiel uklippet version for ikke så lang tid siden?

Indlæg: fre 12. aug 2011 13:15
af gorzelak
Ok - tak for info.

Indlæg: fre 12. aug 2011 15:00
af Morbid Angel
Larsemand skrev:Var der ikke snak om en officiel uklippet version for ikke så lang tid siden?

Jo men den kom aldrig, det var Warner der reklamerede med en udgivelse, den gik vistnok i nogle biografer, ved ikke om det er krisens skyld eller nogle religiøse der fik den stoppet.

Mvh

MA

Indlæg: fre 12. aug 2011 19:26
af El Schnaflos
Lair er ihvertfald ude på tysk region 2 dvd og i uklippet udgave. Så den i tyske Media Markt for nogle dage siden. Kostede 6 euro, så den skulle nok være til at finde på nettet til en fornuftig pris.
Ellers er der jo den asiatiske region all, der ligeledes kan fås til omkring en halvtredser.

Indlæg: fre 12. aug 2011 19:36
af gorzelak
El Schnaflos skrev:Lair er ihvertfald ude på tysk region 2 dvd og i uklippet udgave. Så den i tyske Media Markt for nogle dage siden. Kostede 6 euro, så den skulle nok være til at finde på nettet til en fornuftig pris.


Du må gerne smide et link, hvis du ser den til en rimelig pris. Jeg har ikke meget erfaring med tyske forhandlere, og på amazon koster den £15.

Indlæg: lør 13. aug 2011 10:37
af El Schnaflos
Jeg er i Tyskland regelmæssigt, så hvis du kan vente et par uger, kan jeg bare tage et eksemplar med hjem og sende den til dig. Kostede 6 euro sidst jeg så den.

Indlæg: lør 13. aug 2011 10:41
af El Schnaflos
... under titlen "Der Biss der Schlangen Frau". Engelsk og tysk lydspor.

Indlæg: lør 13. aug 2011 13:00
af Thomsen
El Schnaflos--> Hvor handler du ind?

Jeg var lige en tur til Flensborg, da jeg var hjemme og besøge familien i Sønderborg, men det eneste sted, jeg kunne finde, var Saturn-forretningen i centeret, der ligger i den ene ende af gågaden - og de havde kun et begrænset udvalg af genrefilm (= jeg fandt ikke noget, der var værd at tage med hjem).

Indlæg: lør 13. aug 2011 19:34
af gorzelak
El Schnaflos skrev:Jeg er i Tyskland regelmæssigt, så hvis du kan vente et par uger, kan jeg bare tage et eksemplar med hjem og sende den til dig. Kostede 6 euro sidst jeg så den.


Super. Det er ikke til mig selv, så jeg spørger lige videre og vender tilbage, hvis det blir aktuelt. Har selv den australske reg. 4-DVD.

Indlæg: søn 14. aug 2011 22:38
af El Schnaflos
Thomsen skrev:El Schnaflos--> Hvor handler du ind?Det er lidt forskelligt og ofte er det hit-or-miss.
Jeg har tit været heldig i Real i Förde Park, lidt uden for Flensborg. De har et meget begrænset udvalg, men ofte en del horror til billige penge. De har også en særskilt FSK 18-afdeling, så man hurtigt kan finde de snaskede sager.
I samme center ligger Pro-markt, hvor jeg blandt andet fandt den dobbelte Mattei-box med hans sidste to zombie-film til ingen penge. De plejer at ha' en del horror.
Ellers er der også Media-Markt, der ligeledes ligger uden for Flensborg, i centeret Citti Park.

Til sidst kan man jo selvfølgelig bevæge sig op af én af de snuskede sidegader til gå-gaden i Flensborg, og drøne ind i den ret så tjaldede (det var den ihvertfald engang) second-hand biks, Platten Palast. Det er efterhånden et godt stykke tid siden jeg var der sidst, men dengang havde de en dvd-afdeling med en del second-hand horror. Bestemt også et besøg værd, hvis man leder efter én eller anden obskur plade eller cd. Der var iøvrigt også tit improviserede live-optrædener, når nogle lige skulle prøve instrumenter. Hyggelig biks, hvor indehaveren ikke er bleg for at bunde en lunken Flensburger Pilsener, mens han betjener dig.

Og så har jeg hørt om en anden second-hand forretning der hedder one-two-buy, der skulle ligge inde med en del film til ekstremt lave priser. ud over de lave priser får man lov at slå med en terning, der angiver hvor meget rabat man får(!?). Jeg har dog ikke helt lokaliseret den endnu men jeg skal sgu' nok finde den...

Indlæg: søn 14. aug 2011 22:40
af El Schnaflos
gorzelak skrev:
El Schnaflos skrev:Jeg er i Tyskland regelmæssigt, så hvis du kan vente et par uger, kan jeg bare tage et eksemplar med hjem og sende den til dig. Kostede 6 euro sidst jeg så den.


Super. Det er ikke til mig selv, så jeg spørger lige videre og vender tilbage, hvis det blir aktuelt. Har selv den australske reg. 4-DVD.


Det gør du bare.