Side 1 af 1

Uncut var meget bedre i gamle dage! Lissom musikken.

Indlæg: man 12. feb 2007 10:48
af Jack J
Jeg sad lige og (gen)læste leder #7 og I beder jo om ris og ros. Well, my two cents må gå i retning af Indekssiden:

Zine-redaktører får gerne skudt i skoen, at deres udgydelser er for indspiste/indforståede. Uncut har jo (sådan ser jeg det i alt fald) altid stået for en mere åben formidling (her mener jeg "åben" overfor andre end hardcore splatter- og trashfilmfans) af gysergenren. Jeg synes jeres "nye" layout ser godt ud og er sikkert mere overskueligt end det gamle, men hvis man er ny og opdager sitet, så kan side 1 (indekssiden) godt virke lidt forvirrende. Der mangler altså en lille kasse med en kort intro à la: Velkommen-nye-læser-dette-er-et-filmblad-primært-om-folk-der-får-skåret-arme-og-ben-af. Eller noget i den stil. Et par korte hints til, hvad man som ny læser bl.a. måske kunne finde interessant (fx revs af gamle forlængst glemte fanzines, ahm) ville også være nyttigt. Hell, det ville være nyttigt, hvis I gjorde noget så simpelt at nævne TITLEN (altså "Uncut") på Indekssiden. Det står faktisk ingen steder (udover link til Uncutforum).

Indlæg: man 12. feb 2007 12:56
af Nicolai
Ja, jeg savner sgu' også deres gamle 'warning sticker'...
er ikke helt det samme at ryge direkte ind på hovedsiden.
Hva' med at lave en lille flashintro - f.eks. med en montage af lemlæstede Uncut-skribenter? :wink:

Indlæg: man 12. feb 2007 20:03
af gorzelak
Jack og Nicolai, tak for kritikken. Lige nu kæmper vi en brav kamp for at få tastet alverdens gammelt og nyt snask ind i databasen, så vi med tiden kan få det bedste VHS- og DVD-opslagsværk, en fan af den fantastiske genre kan ønske sig - i DK anyways. Det betyder, at der er nogle tekniske og layoutmæssige små-svipsere rundt omkring på sitet, som vi håber, folk kan bære over med.

Mht. jeres konkrete ideer, så vil vi overveje en eventuel tydeliggørelse af Uncuts navn på hovedsiden via et logo af en slags. Uncuts navn er nævnt flere steder - bl.a. befinder man sig jo altså på www.uncut.dk, og navnet fremgår også af browservinduets titelbjælke (den har sikkert et eller andet officielt navn, men du ved hvad jeg mener). Men du (dvs. Jack) har helt ret i, at det ikke er specielt tydeligt. Vi tygger lige på den.

(Velkomst, info om uncut osv., tror jeg vi er glade nok for at have placeret på en underside. Jovist, en velkomstkasse på indexsiden ville være fin for nye brugere... men på den anden side, er man ikke ny bruger, optager den bare plads og bliver hurtigt træls at se på.)

Splash-sider - a la den gamle vi havde - tror jeg til gengæld godt, jeg kan sige er right out. Der er bred enighed i redaktionen om, at de er møgirriterende, og vi vil hellere ha', at folk ryger direkte ind til det, sitet handler om, nemlig anmeldelser.

Uncut var bedre i gamle dage? Ho! ... Uncut er i færd med at forvandle sig til et stort, søgbart monsterleksikon, som med tiden vil æde hele universet. Mu-hahahaaaa!

Indlæg: man 12. feb 2007 22:31
af Jack J
som med tiden vil æde hele universet. Mu-hahahaaaa!Ja, prøv nu bare lige og få titlen op på siden først, ha ha.

Indlæg: tirs 13. feb 2007 18:47
af Skøtt