Side 1 af 1

Land of the Dead

Indlæg: tirs 10. jun 2008 23:01
af Jack J
Jeg har netop kigget på Land of the Dead-DVDtjekket. Den nye danske HD-DVD står til at løbe 97 min., men i Filmdetalje-oversigten står den gamle uklippede Director's cut-udgave til at løbe 93 min.?? Er det ikke den samme version og er ikke begge udgaver PAL? Hvordan så den forskel?

Iø kan det også undre, at der nedenunder anmeldelsen nævnes, at den anmeldte version er den nye HD-version - på trods af, at den først er udkommet for nyligt (2007) og anmeldelsen er skrevet i 2005. :?

Mon ikke det i virkeligheden er biografudgaven, der er anmeldt. Dette kunne forklare, hvorfor der intetsteds er nævnt den forskel, der er mellem biografversionen og director's cut-udgaven, der kom på DVD (hvilket dog ikke forklarer, hvorfor et "DVDtjek" ikke gør opmærksom på forskellene på de to udgaver, eller i det mindste nævner, at de eksisterer).


Jack

Re: Land of the Dead

Indlæg: tirs 10. jun 2008 23:12
af Vang
Jack J skrev:Mon ikke det i virkeligheden er biografudgaven, der er anmeldt. Dette kunne forklare, hvorfor der intetsteds er nævnt den forskel, der er mellem biografversionen og director's cut-udgaven, der kom på DVD (hvilket dog ikke forklarer, hvorfor et "DVDtjek" ikke gør opmærksom på forskellene på de to udgaver, eller i det mindste nævner, at de eksisterer).


Jack


Det er naturligvis en fejl...

For at gøre en lang historie kort, så skyldes det at en film kun kan fremgå af hovedmenuens DVD-tjek-liste, hvis dvdtjek og anmeldt version er ens... derfor ændres anmeldt version ofte til det samme som dvdudgivelsen, når et nyt dvdtjek skrives ind. Don't ask, det er ikke mig, der har skrevet koden, men sådan ligger landet, og der er naturligvis en del steder, hvor den fejl er opstået.

Indlæg: tirs 10. jun 2008 23:27
af Jack J
Nåh, okay (lidt irriterende!). Men er HD-versionen så længere end den gamle dir's cut dvd eller hvad skyldes forskellen?

Indlæg: ons 11. jun 2008 07:08
af Vang
Jack J skrev:Nåh, okay (lidt irriterende!). Men er HD-versionen så længere end den gamle dir's cut dvd eller hvad skyldes forskellen?

Du havde gennemskuet det. Det er biografversionen, der er anmeldt, og nu også står anført som anmeldt version.