Side 1 af 1

FOR YOUR HEIGHT ONLY

Indlæg: ons 11. jul 2007 02:47
af Jack J
Jeg sad netop og læste Vangs rev af Mondo Macabros udgave af FOR YOUR HEIGHT ONLY og jeg kan kun tilslutte mig den hr. redaktørs mening: Filmen er virkelig topunderholdning! Men grunden til dette indlæg er faktisk at gøre opmærksom på, at EFTERFØLGEREN (The Impossible Kid) nu fås på officiel DVD, så man behøver ikke at kigge efter en bootleg, som det nævnes. Jeg har for nyligt købt den, men måtte i øvrigt investere i hele 50 film for at få den. Filmen findes nemlig kun i en af de dersens "50 Movie Pack"-bokse med, øh, 50 film i. Men okay, det gjorde nu ikke så meget, inklusiv porto kostede den kun omkring 120 kr. fra Amazon.uk (husk altid at checke om en given film fås hos Amazon.uk først, for portoen er kun ca. £2 til Danmark, hvorimod den er $13 fra Amazon.us, også selvom man handler med den samme butik i USA!!) og så får man også en hel masse andet trash med, bl.a. de 3 Fred Williamson-film BLACK COBRA 1-3.

Check den her:
http://www.amazon.co.uk/Martial-Arts-Mo ... 651&sr=1-8

Iø så har FOR YOUR HEIGHT ONLY endda været ude på dansk video!!! Jeg har desværre ikke fundet den selv, men der er en helsides reklame i bladet "Video" nr. 4 fra 1983 for selskabet Marketing Video, som holdt til i Greve Strand. De udsendte også bl.a. RABID BLODIG GALSKAB og VOLDTAGET AF SKOVMÆND!!! Ahh, de titler, de titler...

Øh, bare sådan af nysgerrighed, der er vel ikke nogen af jer, der rent faktisk ligger inde med den danske udgave (som iø blev lanceret under originaltitlen FOR Y'UR HEIGHT ONLY)???

Tekst fra reklamen (covertekst måske?):
"Agent 003½ Weng-weng er kun 70 cm høj. Altså under halvdelen af storebror 007. Til gengæld er Weng-weng dobbelt så hurtig, når han trækker sin pistol, og når han er i slagsmål. Den japanske efterretningstjeneste fortryder ikke, at 003½ har fået "dræber-licens"..!"

Hmm, hvad den japanske efterretningstjeneste skulle på Filippinerne...???


Jack

Indlæg: lør 24. maj 2008 02:59
af Jack J
Jeg vil lige gøre opmærksom på, at min barndomsven Andrew Leavold nu snart er ved at være færdig med sin dokumentarfilm om Weng Weng: The Search for Weng Weng, og der er netop kommet en teaser-trailer op:

http://www.andrewleavold.blogspot.com/

- og hvis man har den mindste smule interesse i For Your Height Only eller filippinske trashfilm i det hele taget, så er Andrews blog en guldgrube! Intet mindre.

Og hvis man ikke lige er med på, hva' fa'en det her er, så check Vangs anmeldelse her:
http://www.uncut.dk/show_review.php?review_id=1282


Jack