Side 1 af 1

Videorum.

Indlæg: søn 25. okt 2015 12:38
af Ovesen
Er for tiden i gang med at få bygget reoler til mit videorum og tænkte jeg ville dele lidt stemningsbilleder. Slut med dumme ABC reoler med for dybe hylder og generelt trælse mål, nu skal pladsen udnyttes! :twisted:
Billede
Billede
Det underlig "hul" i gulvet, skyldes et skab der stod der da gulvet blev lagt. jeg gad ikke lægge gulvet om, så jeg har malet en træplade med rød højglans-maling til at lægge i. Så kan man spejle sig i den og forestille sig, at man er David Hemmings.
Billede
Lad mig understrege, at jeg på ingen måde er handy nok til sådan et projekt, så uden en god vens hjælp var det aldrig sket.

Jeg poster flere billeder efterhånden som det skrider frem.

Re: Videorum.

Indlæg: ons 28. okt 2015 19:34
af warlock
Ovesen skrev:Det underlig "hul" i gulvet, skyldes et skab der stod der da gulvet blev lagt. jeg gad ikke lægge gulvet om, så jeg har malet en træplade med rød højglans-maling til at lægge i. Så kan man spejle sig i den og forestille sig, at man er David Hemmings.

Profondo Hemmings! :)

Det ser godt ud med videorummet. topdollar

Re: Videorum.

Indlæg: tors 29. okt 2015 23:23
af HenrikL
Ja, det ligner unægtelig et godt stykke håndværk. :D

Re: Videorum.

Indlæg: fre 30. okt 2015 14:25
af Morten C
Det ser vildt fedt ud, Ovesen topdollar
Jeg glæder mig til at følge videorummets videre vej mod fuldførelse.

Re: Videorum.

Indlæg: tirs 3. nov 2015 16:25
af Jack J
Det ser indtil videre kanon ud, Ovesen. Og det der med reoler med hylder med irriterende afstand til hinanden kender jeg kun alt for godt. :x

Re: Videorum.

Indlæg: ons 4. nov 2015 21:46
af Ovesen
Ja, jeg er også godt oppe at køre over det. I øjeblikket står det lidt stille pga andre projekter, men det er dog så færdigt at stort set alle film er kommet op af deres flyttekasser. Poster et par billeder senere.